De heer Geurt Morren nieuwe bestuurder VCO Oost-Nederland

Per 1 mei zal de heer Geurt Morren uit IJsselmuiden de nieuwe voorzitter college van bestuur worden bij VCO Oost-Nederland. Hij volgt de heer Jenne Wierstra op die in die periode met pensioen gaat.
De heer Morren is geen onbekende in het onderwijs, hij is thans Algemeen Directeur van de Stichting CPOV eo. In zijn loopbaan heeft hij diverse onderwijs functies bekleed. Zo heeft hij ongeveer 30 jaar ervaring in het basisonderwijs als groepsleraar, directeur en algemeen directeur. In zijn loopbaan heeft hij ook ervaring opgedaan met het Speciaal Basisonderwijs en het Speciaal Onderwijs (cluster 3).
De heer Morren is erg gemotiveerd om bij VCO-Oost-Nederland aan de slag te gaan. “Het is een mooie organisatie met veel ambitie, dat spreekt me erg aan”. Morren geeft aan dat hij genoeg uitdagingen ziet binnen de huidige organisatie om stappen te maken. Kwaliteit zal daarbij het leidende thema zijn.

In de komende periode gaat Morren zich voorbereiden op zijn taak en zal hij oriënterende gesprekken voeren met verschillende mensen binnen de organisatie. De maand mei is bedoeld als een periode van overdracht.