Met wie maken wij graag kennis?

Als starter, (vervangende) leerkracht, onderwijsassistent of stagiair krijg je bij VCO alle kans om te laten zien wat je in huis hebt. Bij ons werk je in een snel vertrouwde omgeving. Samen met gedreven collega’s bied je jouw leerlingen een veilige én uitdagende plek om zich te ontwikkelen en een fijne schooltijd te hebben. We hebben oog voor onderwijsvernieuwing en voor jouw ontwikkeling als onderwijsprofessional. Gewoon gezellig is het trouwens ook op de veertien scholen van VCO.

Wil jij laten zien wat je in huis hebt? Mobiliteitscentrum ObT verzorgt voor ons de matching voor onderwijs vacatures. Op dit moment zijn wij op zoek naar leerkrachten voor De Koning (groep 6) en voor De Kiem (middenbouw). Op de website van het Mobiliteitscentrum zijn alle vacatures van onze scholen te vinden. Liever rechtstreeks contact met ons? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een bericht naar werken@vco-oostnederland.nl

Op dit moment zijn wij voor onze school CBS Willem van Oranje op zoek naar een IB’er die onderwijs bijzonder durft te maken. Hier lees je de Vacature IB Willem van Oranje – VCO Voor onze school CBS Drakensteyn heeft onze zoektocht nog niet geleid naar die ervaren directeur die de school letterlijk en figuurlijk laat groeien en staat voor boeiend onderwijs. Hier lees je de Vacature directeur Drakensteyn 2023

 

Ben je op zoek naar een stageplaats? Wil je graag aan het werk, maar is er niet direct een baan beschikbaar? Stuur een brief en CV via werken@vco-oostnederland.nl
TIP: Via dat e-mail adres kun je ons ook laten weten dat jij graag bij ons aan het werk wilt en daarom graag als eerste de vacatures ontvangt.

Stagiaires, leerkrachten en onderwijsassistenten, (startend of ervaren) bieden wij kansen. Maar….. wij stellen wel hoge eisen aan de (potentiële) kwaliteit van de mensen. Wij vragen om je kwaliteiten, je bekwaamheden als onderwijsprofessional in te zetten.

Stage en Startende leerkracht

Bij VCO hebben wij een opleidingsteam om studenten en startende leerkrachten te begeleiden. Het opleidingsteam van VCO bestaat uit 3 leerkrachten die de opleiding tot schoolopleider hebben gevolgd en in deze hoedanigheid PABO studenten van SAXION en Windesheim begeleiden. Naast PABO studenten bieden we binnen VCO overigens ook studenten van andere studierichtingen stageplekken en begeleiding aan, zoals  ROC, Ad-PEP, CALO PABO, et cetera.

Het opleidingsteam draagt zorg voor de begeleiding van zowel studenten als de startende collega’s. Daarbij werkt het opleidingsteam vanuit de visie dat leren en ontwikkelen niet stopt bij het diploma, maar binnen VCO doorgaat. De begeleiding van het opleidingsteam sluit daarbij aan bij de ontwikkeling van de student en/of collega.

Vervangers

De coördinatie van de Flexpool (A-Pool) van VCO Oost-Nederland ligt in handen van onze collega Ineke Neerhof. Zij is ook meerscholen-directeur van Het Sterrenpalet, Op den Akker en Het Kisveld. Als jij werkzaam bent in de Flexpool, hoor je dus echt bij een VCO -team zoals elk schoolteam en heb je een dienstverband bij VCO. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons.

Wij hebben voortdurend invallers nodig. Herken je je in onze VCO ambities, wil je aan de slag in de Flexpool of op een van onze scholen, geef dat hier aan.