Met wie maken wij graag kennis?

Als starter, vervangende leerkracht of stagiair krijg je bij VCO alle kans om te laten zien wat je in huis hebt. Bij ons werk je in een snel vertrouwde omgeving. Samen met gedreven collega’s bied je jouw leerlingen een veilige én uitdagende plek om zich te ontwikkelen en een fijne schooltijd te hebben. We hebben oog voor onderwijsvernieuwing en voor jouw ontwikkeling als onderwijsprofessional. Gewoon gezellig is het trouwens ook op de veertien scholen van VCO.

Wil jij laten zien wat je in huis hebt? Mobiliteitscentrum ObT verzorgt voor ons de matching voor onderwijs vacatures. Op de website van het Mobiliteitscentrum zijn alle vacatures van onze scholen te vinden. Liever rechtstreeks contact met ons? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een bericht naar werken@vco-oostnederland.nl

Op dit moment zijn wij op zoek naar een ICT Helpdeskmedewerker & Applicatiebeheerder, lees de vacature hier Vacature ICT Helpdeskmedewerker & Applicatiebeheerder

Ben je op zoek naar een stageplaats? Wil je graag aan het werk, maar is er niet direct een baan beschikbaar? Stuur een brief en CV via werken@vco-oostnederland.nl
TIP: Via dat e-mail adres kun je ons ook laten weten dat jij graag bij ons aan het werk wilt en daarom graag als eerste de vacatures ontvangt.

Stagiaires, leerkrachten en onderwijsassistenten, (startend of ervaren) bieden wij kansen. Maar….. wij stellen wel hoge eisen aan de (potentiële) kwaliteit van de mensen. Wij vragen om je kwaliteiten, je bekwaamheden als onderwijsprofessional in te zetten.

Stageplaats

Alle scholen hebben plaats voor studenten van de PABO –opleiding, maar veel scholen bieden ook plaats voor ROC-studenten (bijvoorbeeld administratie, ict, swp).

  • VCO heeft goede contacten met hogeschool Saxion, Iselinge en Windesheim en met ROC Van Twente.
  • VCO heeft twee opleidingsscholen (Opleiden in de school) en verder hebben de meeste scholen plaats voor LIO-ers (stagevariant).
  • VCO en de scholen zijn CALIBRIS / CEDEO gecertificeerd.

Startende leerkracht

Natuurlijk is het geweldig als je direct een plaats vindt op een school met een eigen groep. De praktijk laat zien dat veel afgestudeerde leerkrachten aan de slag gaan als vervanger. Van daar uit stromen velen door naar een ‘vaste’ baan. Juist in die periode kijken wij welke talentvolle leerkrachten er bij ons vervangen, want die willen wij graag in ons team houden.

Startende leraren krijgen een inwerkplan. Zij krijgen een maatje en richten zich met name op hun eigen groep. Waar nodig vindt er begeleiding op maat plaats bijvoorbeeld door onze eigen coach voor de Startende leerkracht.

Vervangers

Mobiliteitscentrum ObT voert de coördinatie van de Flexpool en de matching van vervangingsvragen voor VCO Oost-Nederland uit. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact op met VCO Oost-Nederland of het Mobiliteitscentrum ObT. Kijk voor meer informatie en alle vacatures op www.obt.nl/Mobiliteitscentrum/Vacatures.

Wij hebben voortdurend invallers nodig. Herken je je in onze VCO ambities, wil je aan de slag op een van onze scholen, geef dat hier aan.