Met wie maken wij graag kennis?

Wij zijn in jou geïnteresseerd. Op dit moment hebben wij de volgende mogelijkheden voor jou:

Ben jij creatief, een teamplayer en flexibel? Dan hebben wij iets moois te bieden! Voor CBS Drakensteyn zijn wij op zoek naar een onderwijsassistent, Vacaturemelder 26 onderwijsassistent Drakensteyn

CBS de Koning zoekt een Intern Begeleider voor volgend schooljaar. Ben je enthousiast? Lees hier snel de volledige vacature tekst: Vacaturemelder 25 ib juli 2018

Ben je op zoek naar een stageplaats? Wil je graag aan het werk, maar is er niet direct een baan beschikbaar? Stuur een brief en CV via mail.

Stagiaires, starters en vervangende leerkrachten bieden wij kansen. Maar….. wij stellen wel hoge eisen aan de (potentiële) kwaliteit van de mensen. Wij vragen om je kwaliteiten, je bekwaamheden als leerkracht in te zetten.

Stageplaats

Alle scholen hebben plaats voor studenten van de PABO –opleiding, maar veel scholen bieden ook plaats voor ROC-studenten (bijvoorbeeld administratie, ict, swp).

  • VCO heeft goede contacten met hogeschool Saxion, Iselinge en Windesheim en met ROC Van Twente.
  • VCO heeft twee opleidingsscholen (Opleiden in de school) en verder hebben de meeste scholen plaats voor LIO-ers (stagevariant).
  • VCO en de scholen zijn CALIBRIS / CEDEO gecertificeerd.

Startende leerkracht

Natuurlijk is het geweldig als je direct een plaats vindt op een school met een eigen groep. De praktijk laat zien dat veel afgestudeerde leerkrachten aan de slag gaan als vervanger. Van daar uit stromen velen door naar een ‘vaste’ baan. Juist in die periode kijken wij welke talentvolle leerkrachten er bij ons vervangen, want die willen wij graag aan ons binden.

Startende leraren krijgen een inwerkplan. Zij krijgen een maatje en richten zich met name op hun eigen groep. Waar nodig vindt er begeleiding op maat plaats bijvoorbeeld door onze eigen coach voor de Startende leerkracht.

Vervangers

Wij hebben voortdurend invallers nodig. Herken je je in onze VCO ambities, wil je aan de slag op een van onze scholen, geef dan je voorkeur aan wat betreft beschikbare dagen, maximum aantal uren, reisafstand en scholen.

Schrijf je in voor onze eigen invalpool