Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega’s!

Ons scholenbestuur omvat 14 basisscholen in en om Enschede met veel verschillende onderwijsconcepten.

Ervaring opdoen in Dalton en OGO onderwijs? Dat kan! Wij zijn op zoek naar collega’s voor onze A-pool. “Goed onderwijs, elke school een eigen gezicht”,  is onze missie. Het is onze droom onderwijs te geven waarbij elk kind zijn of haar talent maximaal kan benutten. We spannen ons in de kinderen perspectief en ontwikkelingskansen te geven voor de toekomst. De leerkracht is hierbij de sleutel tot succes!

De invalwerkzaamheden betreffen kortdurende of langdurende verloven. Het kan dus zomaar zijn dat je de mogelijkheid krijgt om een halfjaar mee te draaien binnen een schoolteam! Je draait dan dus ook mee in de professionaliseringsmogelijkheden binnen VCO. Bovendien hebben we een coach voor startende, waaronder ook herintredende-, leerkrachten en leerteams waar jij kunt sparren met andere collega’s! We horen van onze A-poolers vaak dat ze het inspirerend vinden om kennis te maken met de scholen binnen de Stichting. Waar je ook komt, we zijn blij dat jij er bent, want door jouw inzet krijgen onze kinderen onderwijs.

Heb je een PABO diploma op zak, óf een afgeronde LIO-stage en vind je het geen probleem om soms kort van te voren te horen waar jij vandaag ingezet wordt? Dan ben jij uitermate geschikt voor deze functie!

Onze A-poolers krijgen een eigen stamschool en worden ingezet voor kort- of langdurige vervanging. Voordat je start krijg je een gesprek over jouw wensen en (on)mogelijkheden. Wij stemmen ons werk op jou af! Je komt immers het best tot je recht als je doet waar je talent ligt. Kom je in de A-pool van VCO dan heb je perspectief op een vast contract en krijg je een eigen VCO-directeur welke regelmatig contact met jou heeft. We bieden volop doorstroommogelijkheden, begeleiding en ruimte voor professionalisering.

Wij zijn op zoek naar jouw talent. Dus of je nu als allrounder veel verschillende ervaringen wilt opdoen, een echte kleuterjuf bent of affiniteit hebt met de bovenbouw, meld je hieronder aan!

Je bent van harte welkom bij VCO Oost-Nederland


    JaNee


    Alle groepenGroep 1Groep 2Groep 3Groep 4Groep 5Groep 6Groep 7Groep 8


    Alle dagenMaandagochtendMaandagmiddagDinsdagochtendDinsdagmiddagWoensdagochtendWoensdagmiddagDonderdagochtendDonderdagmiddagVrijdagochtendVrijdagmiddag


    Ik wil in de Flexpool van VCO