Linda Tukkers benoemd als voorzitter College van Bestuur VCO Oost-Nederland

 

De raad van toezicht heeft Linda Tukkers per 1 september 2022 benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur van de stichting VCO Oost-Nederland (VCO). Linda volgt Hans Vermeulen op, die sinds 1 april 2022 als interim voorzitter actief was.

 

Linda werkt al sinds 1994 bij VCO. Ze is begonnen als stagiair en heeft sinds 1999 op diverse scholen als directeur gewerkt. In haar nieuwe functie zal Linda zich focussen op het opstellen van een nieuwe visie en missie, het toekomstbestendig maken van christelijk primair onderwijs in Enschede en omgeving en de samenwerking met andere partners in het primair onderwijs.

“De benoeming van Linda zorgt voor nieuw elan gecombineerd met de vertrouwde waarden VCO. Wij zijn verheugd dat Linda de functie van voorzitter van het College van Bestuur gaat vervullen en wensen haar veel succes met deze mooie uitdaging.”, aldus Lidwien Hazenberg, voorzitter van de raad van toezicht van VCO.

Linda is enthousiast over haar benoeming: “Ik ben trots en verheugd dat ik bij VCO verder mag bouwen aan goed onderwijs waarin leerlingen én medewerkers gezien worden en kansen krijgen. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn nieuwe rol mensen, meningen, geledingen en organisaties te verbinden.”