05 okt 2021

Van 14:30 tot 16:30

Je kiest met deze workshop voor afwisseling: je gaat een uur tuben en een uur boogschieten.

Bij Tubing glij je in een Tube (opblaasband) met hoge snelheid van de skibaan. Het is een nieuwe sensatie, leuk voor jong en oud. Lachen, gieren en brullen. U kunt kiezen voor Fun Tubing of Extreme Tubing. Fun Tubing is de perfecte activiteit voor een familie-, kinder- of bedrijfsfeest. U glijdt met z’n allen op hoge snelheid van de skibaan en wordt daarbij begeleid door één van onze medewerkers. Super spannend! Op zoek naar meer uitdaging? Ga dan voor Extreme Tubing. Skicentrum Moser heeft de meest uitdagende Tubing baan van Nederland. Zo’n 200 meter lang met een grote variatie aan bochten. Durft u het aan?

Boogschieten is een eeuwen oude manier van jagen maar ook een olympische sport. Richtingsgevoel, focus en een vaste hand kunnen hier het verschil maken. Kun jij het doel raken?
Na de uitleg hoe het handboogschieten precies werkt, is er eerst een oefenronde, daarna een aantal wedstrijdrondes en als afsluiter een bonusronde waarin alles nog kan veranderen. Het blijft dus tot het einde spannend wie de meeste punten weet te schieten!

Locatie


Skicentrum Moser Blikkersmaatweg 15, Enschede (Bij het Rutbeek)

Er zijn 15 mensen ingeschreven.

Registratie is niet meer mogelijk