Conciërges

Geplaatst door & opgeslagen onder 2022.

Jij bent de conciërge van jouw school. Dan is deze groep jouw groep. Er is een speciaal programma voor jullie verzorgd door Peter de Jonge.

ICT’ers

Geplaatst door & opgeslagen onder 2022.

Jij bent de ICT-er van school of wordt in de toekomst wellicht de ICT-er? Dan is deze werkgroep iets voor jou. Je kunt het met elkaar hebben over: Hoe kan ik de verschillende digitale middelen optimaal inzetten? Hoe kan ik ICT inzetten voor het leren van de kinderen? Hoe maak ik een goede leerlijn mediawijsheid?… Read more »

Groep 8 leerkrachten

Geplaatst door & opgeslagen onder 2022.

Jij werkt in groep 8 en je wilt graag in gesprek met andere leerkrachten van groep 8? Of denk je er over om in de toekomst in groep 8 te gaan werken? Dan is deze groep geschikt voor jou! Je kunt het met elkaar hebben over: Wat gebeurt er in de sociaal emotionele ontwikkeling bij… Read more »

Leerkrachten combinatie-groepen

Geplaatst door & opgeslagen onder 2022.

je bent leerkracht van een combinatie groep of je gaat in de toekomst werken met combinatie groepen. In deze expertise groep kun je alvast wat tips en tricks krijgen….. Je kunt het met elkaar hebben over: Wat is de reden dat er een combinatie groep is gemaakt? (te weinig leerlingen, of juist een bewuste keuze… Read more »

Close Reading

Geplaatst door & opgeslagen onder 2022.

Je werkt met close reading bij jou op school of je wilt gaan werken met close reading…….Dan is deze werkgroep wellicht iets voor jou. Je kunt het met elkaar hebben over: Hoe en wanneer zet je close reading in? Welke teksten gebruik je? Hoe kom je aan goede teksten? Wat zijn goede teksten? Wat heb… Read more »

Groep 3 leerkrachten

Geplaatst door & opgeslagen onder 2022.

Je bent leerkracht groep 3 of onderbouw coördinator? Dan kun je bij deze groep aansluiten. Je kunt het met elkaar hebben over: Inrichting en organisatie – voorbeelden van een uitdagende leeromgeving die de exploratiedrang stimuleert in je lokaal. Doelgericht werken aan beter taal-, lees- en rekenonderwijs. En wat is dan beter onderwijs. Hoe creëer je met… Read more »

ICC

Geplaatst door & opgeslagen onder 2022.

Jij bent de interne kunst en cultuur coördinator op school. Of je hebt veel affiniteit met dit onderwerp. Dan is deze groep iets voor jou. Je kunt het met elkaar hebben over: Doet de school iets aan kunst en cultuur? Is dit voldoende? Wordt er een methode gebruikt? Krijg je het hele team mee? Zijn… Read more »

Flexpool / LIO

Geplaatst door & opgeslagen onder 2022.

Je werkt in de flexpool of overweegt in de flexpool te gaan werken? Of je bent LIO-er en weet nog niet of de flexpool iets voor jou is? Dan is deze groep wellicht iets voor jou! Je kunt het met elkaar hebben over: Wat zijn de voordelen van de flexpool? Wat zijn de nadelen? Ervaringen… Read more »