Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega’s!

Ons scholenbestuur omvat 15 basisscholen in en om Enschede met veel verschillende onderwijsconcepten.

Ervaring opdoen in Dalton, O4NT en OGO onderwijs? Dat kan! Wij zijn op zoek naar collega’s voor onze vervangingspool. “Goed onderwijs, elke school een eigen gezicht”,  is onze missie. Het is onze droom onderwijs te geven waarbij elk kind zijn of haar talent maximaal kan benutten. We spannen ons in de kinderen perspectief en ontwikkelingskansen te geven voor de toekomst. De leerkracht is hierbij de sleutel tot succes!

De invalwerkzaamheden betreffen langdurende verloven. Het kan dus zomaar zijn dat je de mogelijkheid krijgt om een halfjaar mee te draaien binnen een schoolteam! Je draait dan dus ook mee in de professionaliseringsmogelijkheden binnen VCO. Bovendien hebben we een coach voor startende, waaronder ook herintredende-, leerkrachten en leerteams waar jij kunt sparren met andere collega’s!

Heb je een PABO diploma op zak, óf een afgeronde LIO-stage en vind je het geen probleem om soms kort van te voren te horen waar jij vandaag ingezet wordt? Dan ben jij uitermate geschikt voor deze functie!

Flexteam VCO Oost-nederland werkt daarnaast met een zogenaamd Flexteam – dit zijn invallers met een vast dienstverband – en invallers op tijdelijke basis die met name op de kortdurende invalopdrachten worden ingezet. Hiervoor zijn we ook nog op zoek naar superleerkrachten! Ook wanneer je deel uitmaakt van ons Flexteam, bieden we volop doorstroommogelijkheden, begeleiding en ruimte voor professionalisering.

Wij zijn op zoek naar jouw talent. Dus of je nu als allrounder veel verschillende ervaringen wilt opdoen, een echte kleuterjuf bent of affiniteit hebt met de bovenbouw, meld je hieronder aan!

Je bent van harte welkom bij VCO Oost-Nederland


    JaNee


    Alle groepenGroep 1Groep 2Groep 3Groep 4Groep 5Groep 6Groep 7Groep 8


    Alle dagenMaandagochtendMaandagmiddagDinsdagochtendDinsdagmiddagWoensdagochtendWoensdagmiddagDonderdagochtendDonderdagmiddagVrijdagochtendVrijdagmiddag


    Ik wil in de Flexpool van VCO