Met wie maken wij graag kennis?

Wij zijn in jou geïnteresseerd. Op dit moment hebben wij de volgende mogelijkheden voor jou:

Krijg jij energie van administratieve taken rondom HRM? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Wij zoeken een precieze en organisatorisch sterke duizendpoot. Lees hier de vacature voor HRM medewerker VCO

Ben je op zoek naar een stageplaats? Wil je graag aan het werk, maar is er niet direct een baan beschikbaar? Stuur een brief en CV via mail.

Stagiaires, starters en vervangende leerkrachten bieden wij kansen. Maar….. wij stellen wel hoge eisen aan de (potentiële) kwaliteit van de mensen. Wij vragen om je kwaliteiten, je bekwaamheden als leerkracht in te zetten.

Stageplaats

Alle scholen hebben plaats voor studenten van de PABO –opleiding, maar veel scholen bieden ook plaats voor ROC-studenten (bijvoorbeeld administratie, ict, swp).

  • VCO heeft goede contacten met hogeschool Saxion, Iselinge en Windesheim en met ROC Van Twente.
  • VCO heeft twee opleidingsscholen (Opleiden in de school) en verder hebben de meeste scholen plaats voor LIO-ers (stagevariant).
  • VCO en de scholen zijn CALIBRIS / CEDEO gecertificeerd.

Startende leerkracht

Natuurlijk is het geweldig als je direct een plaats vindt op een school met een eigen groep. De praktijk laat zien dat veel afgestudeerde leerkrachten aan de slag gaan als vervanger. Van daar uit stromen velen door naar een ‘vaste’ baan. Juist in die periode kijken wij welke talentvolle leerkrachten er bij ons vervangen, want die willen wij graag aan ons binden.

Startende leraren krijgen een inwerkplan. Zij krijgen een maatje en richten zich met name op hun eigen groep. Waar nodig vindt er begeleiding op maat plaats bijvoorbeeld door onze eigen coach voor de Startende leerkracht.

Vervangers

Per 1 augustus 2018 zal het Mobiliteitscentrum ObT de coördinatie van de Flexpool en de matching van vervangingsvragen voor VCO Oost-Nederland gaan uitvoering. Mocht je vragen hebben over de overstap naar het Mobiliteitscentrum ObT neem dan gerust contact op met VCO Oost-Nederland of het Mobiliteitscentrum ObT. Kijk voor meer informatie en alle vacatures op www.obt.nl/Mobiliteitscentrum/Vacatures.

Wij hebben voortdurend invallers nodig. Herken je je in onze VCO ambities, wil je aan de slag op een van onze scholen, geef dan je voorkeur aan wat betreft beschikbare dagen, maximum aantal uren, reisafstand en scholen. Wij brengen je in contact met het ObT.

Schrijf je in voor onze eigen invalpool