Wij zijn per 1 januari 2018 op zoek naar een:

Directeur m/v (0,8 fte)
voor basisschool Anna van Buren te Enschede

De Anna van Buren is een grote school met de geborgenheid en aandacht van een kleine school. Het team straalt passie uit en vraagt dit ook van een directeur. Het onderwijs op onze school is niet eenzijdig gericht op kennisoverdracht. Wij streven een brede ontwikkeling na. Vanuit het plezier in het werken en omgaan met elkaar ontwikkelen kinderen en volwassenen vaardigheden. Vanuit die vaardigheden komen we tot kennis, weten we kennis te vergaren en leren we die toe te passen. Als een kind zich evenwichtig ontwikkelt, zal het in onze ogen een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Om dit te realiseren is er een structuur binnen de Anna van Buren, bestaand uit onder andere managementteam, werkgroepen en bouwcoördinatoren.

Voor meer informatie over de school: www.annavanburenvco.nl

Wij zoeken die gepassioneerde directeur die:- met alle lagen van onze schoolorganisatie samenwerkt;
– ruime onderwijservaring heeft, ook in een leidinggevende positie in een grote school;
– de christelijke identiteit uitdraagt;
– hoge doelen stelt ten aanzien van de stabiliteit van de school, een positief en veilig pedagogisch klimaat borgt dat het beste uit elk kind haalt;
– open, daadkrachtig en communicatief sterk is op elk niveau: van kleuter tot staatssecretaris;
– op coachende wijze leiding geeft en het team laat groeien naar een professionele leergemeenschap;
– de schoolontwikkeling faciliteert, voortzet, stroomlijnt in een passend tempo;
– de kansen vanuit de huidige status van de school weet te benutten.

En uiteraard verwachten we dat je als gediplomeerd schoolleider beschikt over een HBO/academisch opleidingsniveau en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen het primair onderwijs werkveld.

Naast een uitdagende functie, bieden wij ook nog:
– een prettige werksfeer in een dynamische onderwijs werkomgeving;
– collega-directeuren voor ondersteuning;
– een dienstverband voor 1 jaar, met uitzicht op vast dienstverband.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: de heer G. Morren (06-10 66 86 88), voorzitter college van bestuur.

Reageren?

Motivatie en CV tot uiterlijk 25 september 2017 a.s. naar mevrouw F.A. Schrijver, HRM adviseur, op e-mailadres f.schrijver@vco-oostnederland.nl

Zowel interne als externe kandidaten zijn uitgenodigd om te solliciteren. Geschiktheid is bepalend voor de benoeming. Een eerste gespreksronde is gepland op de middag van 6 oktober 2017 en een tweede gespreksronde op de middag van 13 oktober 2017. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

 

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.